Haber Güncel spor haberleri

🗣️
Thomas Reis: "Tekrar Samsun'da olmaktan dolayı mutluyum. Bu kez rakip olarak buradayım."

🐐
Cristiano Ronaldo, uzun süredir hedeflediği bin gol hedefine bir adım daha yaklaştı.
📊
Al Nassr'da forma giyen yıldız futbolcu, takımının Diriyah oynadığı karşılaşmada fileleri havalandırarak kariyerindeki gol sayısını 980'e yükseltti.

🗣️
Galatasaray Kulübü Başkanı Dursun Özbek, 2026-2027 sezonunda Trendyol Süper Lig'de mutlu sona ulaşarak 5 sezon üst üste şampiyon olma rekorunu kırmayı ve Avrupa'da başarılı olmayı hedeflediklerini söyledi.

🗣️
Emre Belözoğlu: "Bu gece hepimiz için acı bir tecrübe oldu. Oyuncu değişiklikleri sonrası oyun geriye gitmesi benim kendime çıkarmam gereken bir ders. Bu gece için çok üzgünüm."

🗣️
Kerem Demirbay: "Taraftarımız beni ıslıkladı ama hepsinin canı sağ olsun. Hepsinden özür dilerim. Ben yanlış anlaşıldım."

🗣️
Abdülkerim Bardakcı: "Bizim için mükemmel bir galibiyet oldu Barcelona maçı öncesi. Çok iyi hazırlanmıştık zaten. Çok iyi mücadele ettik. 10 kişi kaldıktan sonra herkes daha fazla mücadele etti. Taraftarımızın da müthiş desteğiyle güzel bir galibiyet oldu. Barcelona maçının hazırlıklarına başlayacağız.

Yunus Akgün: 10 kişi kaldıktan sonra büyük takım reaksiyonu verdik. Şimdi odağımız tamamen Barcelona maçı. Çok güzel bir atmosfer olacak. Camiamıza geçmişte yaşattığımız zaferleri tekrar ederek 3 puan armağan etmek istiyoruz.

Barış Alper Yılmaz: "Mutluyuz, milli aradan sonra yoğun bir fikstür içerisindeyiz, kolay değil. Kasımpaşa'yı da tebrik ederim, iyi mücadele ettiler. Taraftarlarımıza teşekkür ederiz. Bu maçı kazanacağımıza inanıyordum. Golü beni atmam önemli değil. Mutluyuz, yola devam edeceğiz."

🆚
Galatasaray, 3 puanı 3 golle aldı

Geri