Haber Güncel spor haberleri

Real Madrid taraftarları: "Federasyonda yolsuzluk var' diye bağırıyor.

2014/15'ten bu yana Süper Lig'de ceza sahası dışından en fazla gol atan futbolcu İrfan Can Kahveci. 21 gol. (beIN Sports)

🆚
Real Madrid, Yan Diomande'nin golüyle Villarreal'i 1-0 mağlup etti.

🗣️
🎙️
Recep Uçar: "Fenerbahçe'nin bugüne kadarki maçlarını izleyin, buna Lyon ve Roma da dahil... En çok sıkıntıya sokan rakiplerden biriydik."

🎙️
İsmail Kartal: "Maça iyi başlayıp golü bulduk. Zor bir deplasmanda iyi bir takıma karşı 3-0 kazandığımız için çok mutluyum."

🤔
Fenerbahçe'nin bu akşamki performansını
1️⃣
-
🔟
arası puanlayın
✍️
👇

🗣️
İlker Yağcıoğlu: Fenerbahçe üzerine düşeni yapıp 3 puanı aldı. N'Golo Kante inanılmaz bir maç oynadı.

🗣️
Mehmet Özdilek: Asensio'nun gelmesi Fenerbahçe'nin ofansif anlamdaki zenginliğini daha güçlü hale getirecektir. Çok önemli bir oyuncu.

Nathan Ake: Gol yemeden maçı tamamlayabilmek bana göre önemli. Ön tarafta yetenekli oyunculara sahibiz. Kadromuzda gol atabilmek adına fazlasıyla yetenekli oyuncu var…
Daha fazlasını gör

Marco Asensio: Atmış olduğum golden dolayı ve elde etmiş olduğumuz galibiyetten dolayı mutluyum. Bu şekilde devam etmemiz gerekiyor. Önümüzde oynayacağımız çetin maçlar var. Hedefimiz, oynayacağımız bu maçlarda da galibiyetlerle yolumuza devam edebilmek.
🗣️
Marco Asensio: Maç maç ritim kazanacağımı düşünüyorum. Benim için zor bir periyottu çünkü takım arkadaşlarımdan ayrıydım. Takımıma yardımcı olamadığım dönemler benim açımdan zorluydu. Ama yavaş yavaş çok daha iyi bir noktaya evrileceğimi düşünüyorum. Dolayısıyla en iyi ritmime, tempoma ulaşabilmek adına sıkı bir şekilde çalışmaya devam edeceğim

🗣️
Milan Skriniar: Amacım her zaman takımıma yardımcı olabilmek ve oynadığım süre boyunca en iyimi ortaya koyabilmek. Sahada bunun için varım. Fenerbahçe için takım arkadaşlarım ve camiam için en iyisini yapmaya çalışıyorum. Dolayısıyla elde ettiğimiz 3 puan çok önemliyd

Galatasaray'da Dursun Özbek başkanlığındaki yönetim kurulu, 1 Haziran 2025-31 Mayıs 2026 dönemindeki faaliyetlerinden dolayı ibra edildi

💬
"Bugün peş peşe 5. mağlubiyetimizi aldık, bu mağlubiyetlerden sonra takımda bir öz güven eksikliği oldu."
🗣️
🎙️
Thorsten Fink: "Böyle bir mağlubiyetten dolayı hayal kırıklığı yaşıyorum. Trabzonspor, hızlı düşünüp hızlı oynadı

Thomas Reis'ten 2'de 2
✅

Thomas Reis, Trabzonspor tarihinde Shota Arveladze'nin ardından çıktığı ilk iki Süper Lig maçını kazanan ikinci yabancı teknik direktör oldu.
(Opta)

Marco Asensio, bu sezon Süper Lig'deki ikinci golünü attı
👇

6 gollü maçta kazanan Chelsea
✅

Chelsea 5-1 Bournemouth
⚽
2' Jordan Henderson
⚽
3' Morgan Rogers
⚽
46'Joao Pedro
⚽
67' Joao Pedro
⚽
70' Jordan Henderson
⚽
51' Evanilson

Jordan Henderson'dan Bournemouth karşısında 2 gol 1 asist
💪

İsmail Kartal: Marco Asensio, çok kaliteli bir oyuncu. Sakatlığı vardı, milli arada da giderdi sakatlığını. Kendisini hazırlık maçında oynattık. Bu hafta da iyi çalıştı ve biz de kendisine formayı verdik

🆚
Karadeniz derbisinde kazanan Trabzonspor
👇

🆚
Samsunspor 0-3 Trabzonspor
⚽
28' Muçi
⚽
38' Nwaiwu
⚽
40' Franculino
🟥