Güncel olmayan bir tarayıcı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer web sitelerini doğru şekilde görüntülemeyebilir. Tarayıcınızı yükseltmeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Nathan Ake: Gol yemeden maçı tamamlayabilmek bana göre önemli. Ön tarafta yetenekli oyunculara sahibiz. Kadromuzda gol atabilmek adına fazlasıyla yetenekli oyuncu var…
Daha fazlasını gör
Marco Asensio: Atmış olduğum golden dolayı ve elde etmiş olduğumuz galibiyetten dolayı mutluyum. Bu şekilde devam etmemiz gerekiyor. Önümüzde oynayacağımız çetin maçlar var. Hedefimiz, oynayacağımız bu maçlarda da galibiyetlerle yolumuza devam edebilmek.
Marco Asensio: Maç maç ritim kazanacağımı düşünüyorum. Benim için zor bir periyottu çünkü takım arkadaşlarımdan ayrıydım. Takımıma yardımcı olamadığım dönemler benim açımdan zorluydu. Ama yavaş yavaş çok daha iyi bir noktaya evrileceğimi düşünüyorum. Dolayısıyla en iyi ritmime, tempoma ulaşabilmek adına sıkı bir şekilde çalışmaya devam edeceğim
Milan Skriniar: Amacım her zaman takımıma yardımcı olabilmek ve oynadığım süre boyunca en iyimi ortaya koyabilmek. Sahada bunun için varım. Fenerbahçe için takım arkadaşlarım ve camiam için en iyisini yapmaya çalışıyorum. Dolayısıyla elde ettiğimiz 3 puan çok önemliyd
İsmail Kartal: Marco Asensio, çok kaliteli bir oyuncu. Sakatlığı vardı, milli arada da giderdi sakatlığını. Kendisini hazırlık maçında oynattık. Bu hafta da iyi çalıştı ve biz de kendisine formayı verdik