Haber Güncel spor haberleri

🟥
Lucas Torreira, kariyerinde ilk kez Süper Lig'de kırmızı kart gördü!

🗣️
TFF "Türkiye Futbol Federasyonu Yönetim Kurulu, bugün gerçekleştirdiği toplantıda, olağan seçimli genel kurul tarihine kadar görevine devam etme kararı almıştır."

❌
YOLLAR AYRILDI
🗣️
TFF: "A Milli Takım Teknik Direktörümüz Sayın Vincenzo Montella ile devam etmeme kararı alınmıştır."
Daha azını gör

👔
Boluspor'un yeni teknik direktörü Mustapha Yatabare oldu

👔
Gençlerbirliği, teknik direktörlük görevine Bernd Storck'un getirildiğini açıkladı!

🏀
2025 yılı NBA şampiyonu ve Finaller MVP'si Shai Gilgeous-Alexander, Atletico Madrid'e yatırımcı oldu!

🦁
İlkay Gündoğan ve Galatasaray, Ocak ayında masaya oturacak!
ℹ️
Kariyerini Galatasaray’da noktalamak isterse sportif direktörlük görevine getirilebilir.

🚨
4 milli maçta ilk 11’de görev alan Milan Skriniar’ın yapılan testlerde adalelerinde yorgunluk tespit edildi.
ℹ️
Durumu maç saatine kadar takip edilecek.
💬
Teknik heyet, Oppong’a hazır ol dedi. Skriniar'ın Rizespor maçında dinlenme ihtimali var.

UEFA Başkanı Aleksander Ceferin, görevdeki dördüncü dönemi için yeniden aday olacağını açıkladı

📝
Trabzonspor, Midtjylland forması giyen Philip Billing'i listesine aldı!

🤯
El Chadaille Bitshiabu, Galatasaray'a transfer olduğunda 102 kiloydu!
📎
Burhan Can Terzi
ℹ️
Arda Ünyay, Bitshiabu'dan daha fazla formaya yakın.

🌍
FIFA Dünya Sıralaması güncellendi!
🔽
4 basamak gerileyerek 31. sıraya düşüyoruz.
🇹🇷
31 - Türkiye
🇦🇿
127 - Azerbaycan

🗣️
Hansi Flick: Ligde 8'de 8 yaptık. Bu zor iş. Ama bugünü bırakıp hemen Galatasaray'a maçına odaklandım. Galatasaray'ı yenip seriyi sürdürmek ve tarih yazmak istiyoruz

Ertem Şener: "Galatasaray, Barcelona'ya kaybetmeyecek." (Beyaz TV)

🚨
Jose Mourinho, El Clasico öncesi ceza almamak için basın toplantısına çıkmayı reddetti. Konuşursa, ceza alacağını düşünüyor. (COPE)

🚨
Maç sonu Real Madrid futbolcusu Tchouameni: "Bu nasıl kırmızı kart? Hakemleri anlayamıyorum. Bu yaşananları gerçekten anlayamıyorum."

🎥
Fenerbahçe kafilesi İstanbul'a dönüş yolunda. Taraftarlar 'Alemin kralı geliyor' tezahüratlarıyla takımı karşıladı. HangiKredi
#işbirliği
Daha azını gör

Rizespor Teknik Direktörü Recep Uçar: "Fenerbahçe'nin bundan önceki maçlarını izleyin. Lyon, Roma maçları dahil, belki de Fenerbahçe'yi en çok sıkıntıya sokan takımlardan biriydik. Yayıncı kuruluştaki arkadaşlarımız 'Fenerbahçe'nin kötü olduğu günde' diye değerlendiriyor. Fenerbahçe'nin bugün en iyi oyuncuları Ederson, Kante, Skriniar ve Ake değil miydi arkadaşlar?" Biz bugün Fenerbahçe'yi oynatmadık. Oyun planımızda sorun yoktu. Çünkü bugün oyun olarak kaybetmedik

Mert Hakan Yandaş: 1,5 yıl boyunca sadece futboldan uzak kalmadım. Hayallerimle sınandım, sabrımla savaştım, içimde kimsenin bilmediği yaralar taşıdım. Herkes için zaman geçti, benim içinse her gün ayrı bir mücadeleydi. Asla pes etmedim ve özlemini çektiğim o anı bugün yeniden yaşadım. Ait olduğum yere; yeşil sahalara, futbola ve şanlı Fenerbahçe formasına yeniden kavuştum. Zor zamanlarımda yanımda olan, desteğini bir an olsun esirgemeyen ve beni hiçbir zaman yalnız bırakmayan büyük Fenerbahçe taraftarına yürekten teşekkür ederim. Sizleri çok özledim, çok seviyorum. Şimdi, kaldığımız yerden, çok daha güçlü!
💛
💙

Geri