Giyo ile Spor haberleri

• Konu başlatıcı Konu başlatıcı Giyotin
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
💬 "Fenerbahçe'yi en çok sıkıntıya sokan takımlardan biriydik"

🎙️ Çaykur Rizespor Teknik Direktörü Recep Uçar:

💬 "Fenerbahçe'yi en çok sıkıntıya sokan, buna Olimpik Lyon, Roma dahil takımlardan biriydik"

💬 "Oyuncularımı tebrik ediyorum"

🎙️ Fenerbahçe Teknik Direktörü İsmail Kartal:

💬 "Zor bir deplasmanda iyi bir takıma karşı 3-0 kazandığımız için çok mutluyum, oyuncularımı tebrik ediyorum"

🏀 Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi'nin 3. haftasında Fenerbahçe Tarfin, deplasmanda Glint Çayırova Belediyespor'u 100-85 yendi.

Chelsea, Cole Palmer ile 2034 yılına kadar geçerli olacak yeni bir sözleşme imzaladı.

🟥 Vinicius Junior, 71. dakikada Villarreal karşısında Real Madrid'in ikinci golünü attı ancak VAR kontrolü sonrasında atağa çıkarken rakibinin saçını çektiği için attığı gol geçersiz sayıldı ve kırmızı kart gördü.

Stefano Okaka:

▪️"Osimhen için söylenecek söz yok; o, dünyanın en iyi üç forvetinden biri; durdurulamaz bir oyuncu."

Galatasaray’da başkan Dursun Özbek ve yönetimi ibra edildi.

Portekiz Futbol Federasyonu Başkanı Pedro Proença:

▪️"Cristiano Ronaldo'yu milli takımda yeniden görmek istiyoruz. Kasım ayındaki milli maçlarda kadroya dönmesini bekliyorum. Cristiano dönmeye istekli. O tarihin en iyisi."

Portekiz Futbol Federasyonu Başkanı Pedro Proença:

▪️"Cristiano Ronaldo'yu milli takımda yeniden görmek istiyoruz. Kasım ayındaki milli maçlarda kadroya dönmesini bekliyorum. Cristiano dönmeye istekli. O tarihin en iyisi."

Thomas Reis:

▪️"Sadece ben değil, tüm Trabzonspor camiası bu galibiyetlerden dolayı mutludur diye düşünüyorum. Çok iyi takım ruhu gösteriyoruz. Adım adım devam edeceğiz."

Aston Villa Teknik Direktörü Unai Emery:

▪️"Ruggeri'nin hamstring sakatlığı var. Durumu pazar günü belli olacak ."

Alvaro Arbeloa:

▪️“Beni belki de tanımıyorsunuzdur. Ben dünyanın en iyi takımında oynadım. Dünyanın en iyi takımına teknik direktörlük yaptım. Bilmiyorsanız, baskı çocukluktan bu yana benim hayatımın bir parçası ."

Trendyol 1. Lig'de Kayserispor, sahasında Manisa FK'yı 3-2 mağlup ederek üst üste 4. galibiyetini aldı.

Lamine Yamal, Galatasaray maçı öncesi 11 maçta 20 gol/asist katkısına ulaştı.

— Getafe: 1 asist
— Hırvatistan: Gol/asist yok
— Çekya: 1 gol
— Hırvatistan: 2 gol, 1 asist
— İngiltere: 1 gol
— Sevilla: 2 asist
— Racing Santander: 1 gol, 2 asist
— Levante: 2 gol
— Feyenoord: 1 gol, 2 asist
— Valencia: 2 gol
— Rayo Vallecano: 2 gol

Geri