Giyo ile Spor haberleri

• Konu başlatıcı Konu başlatıcı Giyotin
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
✅ Fenerbahçe, Süper Lig’in 7. haftasında Çaykur Rizespor’u deplasmanda mağlup etti.

Maç sonucu:

Çaykur Rizespor 0-3 Fenerbahçe

Portekiz Futbol Federasyonu Başkanı Pedro Proença: "Cristiano Ronaldo'yu milli takımda yeniden görmek istiyoruz.

Kasım ayındaki milli maçlarda kadroya dönmesini bekliyorum. Ronaldo dönmeye istekli. O tarihin en iyisi."

“GALATASARAY’IN BAŞARISI KUPALARLA ÖLÇÜLÜR”

🗣️ Galatasaray Başkanı Dursun Özbek:

''Bizim sunduğumuz EBITDA rakamı, enflasyon muhasebesi gelirinin katılmadığı rakamdır. Bu da kulüp konsolide artı 748 milyon TL'dir.

Bir spor kulübüyüm. Başarı çizgim, kazandığım kupalarla, şampiyonluklarla ölçülür. Bütün bu harcamaya girme sebebim şampiyon olmak, kupa kazanmak. Elbette ki işin finansal boyutunu yöneterek yapmak zorundayız.

Galatasaray'a fayda sağlamak istiyoruz. Yaptığımız bazı yatırımların gelir getirmediği söyleniyor. Böyle bir mantık olabilir mi? Ben bir spor kulübü olarak faaliyet göstereceğim yerleri yapmama gibi bir düşüncem olabilir mi?''

Mert Hakan Yandaş, 561 gün sonra yeniden Fenerbahçe maç kadrosunda yer aldı.

Samsunspor karşısında kırmızı kart gören Melih Kabasakal, takım arkadaşlarından ve taraftarlardan özür diledi:

''Samsunspor maçında gördüğüm kırmızı kartın hiçbir açıklaması ve mazereti olamaz. Maça olan yüksek motivasyonum ve kazanma hırsımın etkisiyle bir anlık kontrolsüz hareketim, hem benim hem de takımım adına kabul edilemez bir sonuç doğurdu.

Takımımı sahada eksik bıraktığım için kendime duyduğum kızgınlık kolay kolay geçmeyecek. Başta hocam olmak üzere takım arkadaşlarımdan ve Büyük Trabzonspor Taraftarından içtenlikle özür diliyorum.''

📲 Galatasaray'dan Mario Lemina paylaşımı.

Trabzonspor 3 Samsunspor 0

Augsburg, Bayern Münih karşısında 5. saniyede gol attı.

Yan Diomande, Real Madrid formasıyla ilk golünü attı.

🗣️ Barcelona Teknik Direktörü Hansi Flick:

"Ligde 8'de 8 yaptık. Bu zor iş. Ama bugünü bırakıp hemen Galatasaray'a maçına odaklandım.

Galatasaray'ı yenip seriyi sürdürmek ve tarih yazmak istiyoruz."

🗣️ Portekiz Futbol Federasyonu Başkanı Pedro Proença:

"Cristiano Ronaldo'yu milli takımda yeniden görmek istiyoruz. Kasım ayındaki milli maçlarda kadroya dönmesini bekliyorum.

Cristiano dönmeye istekli. O tarihin en iyisi."

Samsunspor karşısında kırmızı kart gören Melih Kabasakal, takım arkadaşlarından ve taraftarlardan özür diledi:

''Samsunspor maçında gördüğüm kırmızı kartın hiçbir açıklaması ve mazereti olamaz. Maça olan yüksek motivasyonum ve kazanma hırsımın etkisiyle bir anlık kontrolsüz hareketim, hem benim hem de takımım adına kabul edilemez bir sonuç doğurdu.

Takımımı sahada eksik bıraktığım için kendime duyduğum kızgınlık kolay kolay geçmeyecek. Başta hocam olmak üzere takım arkadaşlarımdan ve Büyük Trabzonspor Taraftarından içtenlikle özür diliyorum.''

Augsburg'tan Robin Fellhauer'in Bayern Münih kalesine 5. saniyede attığı gol, Bundesliga tarihinin en hızlı golü oldu.

🇹🇷 İsrailli rakibine el uzatmadı, 35 saniyede şampiyon oldu!

🤼‍♂️ U20 Balkan Şampiyonası'nda İsrailli rakibinin elini sıkmayan milli güreşçi Cemal Yiğit Purcu, altın madalyaya uzandı.

👀 Müsabaka öncesinde yaşananlar, 35 saniyelik galibiyet ve Balkan şampiyonluğunun detayları...

🥅 90 dakikada 149 gol: AS Adema - SOE

▪️ 2002'de Madagaskar'da oynanan maçta SOE, hakem kararlarını protesto etmek için kendi kalesine 149 gol attı.

▪️ Tartışmalı penaltıyla şampiyonluk şansını kaybeden takım, başlama düdüğünden itibaren her 36 saniyede bir topu kendi ağlarına gönderdi.

▪️ Guinness Rekorlar Kitabı'na giren maçın ardından teknik direktör 3 yıl, 4 futbolcu ise 1 yıl men cezası aldı.

🫰🏻 Futbol piyasasının yakışıksız Serdar’ı: Alejandro Mancuso

▪️ Arjantinli eski futbolcu, kariyeri sonrası Brezilya günlerinde elde ettiği çevre sayesinde dolandırıcılığa başladı.

▪️ Futbolu bırakmış olan isimlere normalde 3 yıl sürecek olan lisans süreçlerini 10 günde tamamlayacağını vadedip kişi başı 20 bin $’a kadar sahte lisans çıkartmaya başladı.

▪️ Alex de Souza, Felipe Melo, Diego Lugano, Roberto Carlos, Luiz Gustavo gibi isimler Mancuso tarafından dolandırılan isimler arasında.

Geri