- Puanlar
- 4,401
Saygılar
bizim burda sürekli yorum yapmamız siteyi öne cıkarıyorBonushudda girmiyor herkes burda internetten tıklanmaynan parayı çıkartırlar
Biri bişey sordu robine soriyim dedi adminBonushudda girmiyor herkes burda internetten tıklanmaynan parayı çıkartırlar
30 40 adam buraya geçse 1 aylığına 2 değel 20 sponsor gelirİki sponsor bulsalar köşeler abi
bizede 5 k vereceklerDaha burdaki sitelerden çıkacak abidikler neyi saymıyom
Burda mı oldu olayBiri bişey sordu robine soriyim dedi admin![]()
Mecbur atıcak sende yaz sende üye ol dediler etiket attılar da üye olduk iban istediler attık@admin devam ediyormu dağıtım bitti mi anlamadık
Size bize verdikleri 5 en baba 40 kişi yazsa 200 milyar onuda siklerini sallaya sallaya çıkartırlarbizede 5 k verecekler![]()
Evet şaşırdımBurda mı oldu olay
çıkarıyor tabi yoksa nerden verecekSize bize verdikleri 5 en baba 40 kişi yazsa 200 milyar onuda siklerini sallaya sallaya çıkartırlar
5 6 ay önce bonushudda mod olan 2 3 müşteri çocuk vardı onlar dedşydi bana robin 2. Tükanı açacak burada onunEvet şaşırdım
Robin bilete çöker siteye çöker gene verir onun sikinde olmaz 6 7 yıldır bildiğimiz adamçıkarıyor tabi yoksa nerden verecek![]()
evet robinin burası5 6 ay önce bonushudda mod olan 2 3 müşteri çocuk vardı onlar dedşydi bana robin 2. Tükanı açacak burada onun
Sen gelirsen tüm sponsorlar gelor30 40 adam buraya geçse 1 aylığına 2 değel 20 sponsor gelir
Senin nikin ney bonushudda yiğenimevet robinin burası
ben oraaya takılmıyorumSenin nikin ney bonushudda yiğenim
Sponsorlar forumun olsun aman gardaşSen gelirsen tüm sponsorlar gelor