- Puanlar
- 3,651
Gördüm konuda yazdı bende hatta boşver senden mi çıkıyor demiştim başka konudaBu yaptı adminleri etiketledi yasağı getitirdi millete zoruna gitti
Gördüm konuda yazdı bende hatta boşver senden mi çıkıyor demiştim başka konudaBu yaptı adminleri etiketledi yasağı getitirdi millete zoruna gitti
Çok zoruma gitti kanka ben ödüyorum çünkü 5 k lari öyle anlaştıkBu yaptı adminleri etiketledi yasağı getitirdi millete zoruna gitti
Ama Admin görmüyor mu yazılanları bence öyle birşey olsa 10 k olmadan kapatırdı konuyu kapattı daSorun onlemek için söyledim dostum bu adam deli gibi yazıyor 10 k mesaj olunca admin bu spam hakkın yok deswydi bu adam 1 hafta boyunca vakit kaybetmiş olmaz mıydı ?
Neyse salla bu rapor etmiştir zaten konularıAma Admin görmüyor mu yazılanları bence öyle birşey olsa 10 k olmadan kapatırdı konuyu kapattı da
Diyelim ki 3 gün sonra gördüAma Admin görmüyor mu yazılanları bence öyle birşey olsa 10 k olmadan kapatırdı konuyu kapattı da
Yok be kanka herkesin ağzı dili var Hood da da böyle mesajlar yazıldı parası ödendi adamların sonra yasak geldi hurda da öyle olurdu ama olan oldu ilk günden yapacak birşey yok dünyanın sonu değil tabiDiyelim ki 3 gün sonra gördü3 gün boyunca yazıp boşa gitse daha çok uzulurdu bence neyse ben fikrimi soyledim bro rahatsız olan şikayet etsin
![]()
Herkes bildiğini yapsınYok be kanka herkesin ağzı dili var Hood da da böyle mesajlar yazıldı parası ödendi adamların sonra yasak geldi hurda da öyle olurdu ama olan oldu ilk günden yapacak birşey yok dünyanın sonu değil tabi
Deli gibi yazıyor diyorsun bana burda yazdığın giyotin adlı kişi diğer forumda 830 k mesajı varSorun onlemek için söyledim dostum bu adam deli gibi yazıyor 10 k mesaj olunca admin bu spam hakkın yok deswydi bu adam 1 hafta boyunca vakit kaybetmiş olmaz mıydı ?
Bunun sorumlusu ben değilimDeli gibi yazıyor diyorsun bana burda yazdığın giyotin adlı kişi diğer forumda 830 k mesajı var![]()
Kupon paylasip skoru saysak spam olarak degerlendirilir miLütfen spam olarak konuyu devam etmeyelim
Foruma faydalı her konu da sorun yok ama alakasız konuda spam yasak arkadaşlarKupon paylasip skoru saysak spam olarak degerlendirilir mi
Abi onu siz yoruma açık birakmissiniz millet tabiki spam yapar.Lütfen spam olarak konuyu devam etmeyelim