Tanışma DİNGONUN AHIRI

Sen benim her şeyimi bilen insansın sen beni hiç kimse anlamaz ki ben sana ne kadar değer verdiğim bir şey 😕 olduğunu sen benim en iyi 🔝 kimsin ki seni tanıdım ya ben sana

Ben sana bir tane video atacağım onu izle tamam mı canım ben de iyiyim teşekkür ederim

Sen benim en iyi 🔝 kimsin seni seviyorum sen de benim bir tane sevgilim misin sen misin benim canım ben seni her türlü seviyorum ama bu şekilde olmuyor

Tamam abi ben sana yarın sabah atarım inşallah tamam abi teşekkür ediyorum sağ ol tamam abi ben sana yarın sabah atarım abi inşallah tamam abi teşekkür ederim sağ olasın Allah razı olsun ben de seni çok seviyorum aşkım benim bir tanem benim her şeyim benim seni çok seviyorum bir tanem benim aşkım benim

Bak raporlarim seni bos mesaj atma

Tamam abi teşekkür ediyorum Allah bereket ver hayırlı akşamlar abi sağ olun sen benim en iyi arkadaşım olacaksın seni çok seviyorum seni çok seviyorum seni çok seviyorum seni seviyorum aşkım benim aşkım seni çok seviyorum seni 😘 seni her gün daha çok seviyorum seni çok seviyorum 😘 aşkım 😍 çok seni canımdan bile seviyorum 🫶 çok aşığım 😍 çok özledim 😞

Geri