- Puanlar
- 2,901
Toplam 6 dedi sandık bjk 6 demişBırak bu işleri şerif
Ulsn kim bjk 6 atar der bjk başkanı demez
Toplam 6 dedi sandık bjk 6 demişBırak bu işleri şerif
Gerekli bilgileri atık adımın yollayın dedi bekliyoruzkanka ilk 5 e gönderdik zaten sonra 3 5 kişiye daha gönderdik tekrar bikaç kişiye daha göndercem konudan
Şerif darlama mucidi ammkİlk 10 dendi ardından yazın sizde AFF üye olun dendi yazan herkese dediler yazdık
İban ve Nail bırakın dediler bıraktık ilk dışında sadece Şerif almış oda baymıştır dm den![]()
Kunukcum der gerekeni yaparToplam 6 dedi sandık bjk 6 demiş
Ulsn kim bjk 6 atar der bjk başkanı demez![]()
50 lira yeter bana gardaş sağolasınmesajlara yetişemiyorum o derece dm kutusu yoğun şuan ilk 5 gönderildi zaten sonra 2 3 kişide daha attım aradan tekrar gönderim yapacağım sanırsam ben karşılıyorum çünkü ufak bir problem var haber edicem
Benim konuyu onaylamadin ustamesajlara yetişemiyorum o derece dm kutusu yoğun şuan ilk 5 gönderildi zaten sonra 2 3 kişide daha attım aradan tekrar gönderim yapacağım sanırsam ben karşılıyorum çünkü ufak bir problem var haber edicem
Hep adminin suçu o zamanmesajlara yetişemiyorum o derece dm kutusu yoğun şuan ilk 5 gönderildi zaten sonra 2 3 kişide daha attım aradan tekrar gönderim yapacağım sanırsam ben karşılıyorum çünkü ufak bir problem var haber edicem