Alonso muydu para gönderecek olan sedoDedim bjk atar penaltıdan
Alonso muydu para gönderecek olan sedoDedim bjk atar penaltıdan
Ben bugün fena patladimBjk 1 gol daha yerse -1 yazar oyunculara
Yemeden vlahoviç atsa 1 daha kaptanda seçtik iyi olur
Evet ani Şerif e üye ol yaz dedik o dahil çoğu kişiye geldi rolleri bile bityi milletin 2 saat 45 dk oldu tık yokAlonso muydu para gönderecek olan sedo
Banada savmamısEvet ani Şerif e üye ol yaz dedik o dahil çoğu kişiye geldi rolleri bile bityi milletin 2 saat 45 dk oldu tık yok
Atmıyoruz deseler koymazda cvp yok o üzüyorAlonso muydu para gönderecek olan sedo
Sorak gardas @alonso olay bitti mi yoksa rol yapacaklar var mıAtmıyoruz deseler koymazda cvp yok o üzüyor
Kimse rol yapmıyor abi bakiyeyi ibana atıyor sen siteye o kadarSorak gardas @alonso olay bitti mi yoksa rol yapacaklar var mı
Hee o zaman o filim yatmıştır sedoKimse rol yapmıyor abi bakiyeyi ibana atıyor sen siteye o kadar
Açıklama yapmadı abi konuyu kilitledi inanları istedi bekliyelim bakalımHee o zaman o filim yatmıştır sedo
Takım üstToplam mı sadece bjk mi
Siee
Dur bjk 6 atar demiş kupona bi bitsin maç
kanka ilk 5 e gönderdik zaten sonra 3 5 kişiye daha gönderdik tekrar bikaç kişiye daha göndercem konudanAçıklama yapmadı abi konuyu kilitledi inanları istedi bekliyelim bakalım
Kaç kişi yazdı ki gardas ammk forumdakiler ekmek parası diye buraya kamp kurmuşlar demek kikanka ilk 5 e gönderdik zaten sonra 3 5 kişiye daha gönderdik tekrar bikaç kişiye daha göndercem konudan
Tmm bilgiler sizde yetki sizdekanka ilk 5 e gönderdik zaten sonra 3 5 kişiye daha gönderdik tekrar bikaç kişiye daha göndercem konudan
Bırak bu işleri şerifTakım üst
İlk 10 dendi ardından yazın sizde AFF üye olun dendi yazan herkese dediler yazdıkKaç kişi yazdı ki gardas ammk forumdakiler ekmek parası diye buraya kamp kurmuşlar demek ki
400 lazım sedooDur bjk 6 atar demiş kupona bi bitsin maç![]()