- Puanlar
- 651
Bitalih kazansanda kaybetsende 1000 tl veriyormuş ertesi gün yükleniyor diyorİncelemek lazım bitalih falanda var
Bitalih kazansanda kaybetsende 1000 tl veriyormuş ertesi gün yükleniyor diyorİncelemek lazım bitalih falanda var
Ewt bitalih promolari iyiBitalih kazansanda kaybetsende 1000 tl veriyormuş ertesi gün yükleniyor diyor
Ordan oynarsan kampanya katil butonu tıklamayı unutmaBitalih kazansanda kaybetsende 1000 tl veriyormuş ertesi gün yükleniyor diyor
Sonraya bıraktım şimdi para nesinede 3400 bütçe 2700 ü yükselticeksen eğer? EkleyebilirsinOrdan oynarsan kampanya katil butonu tıklamayı unutma
Ordan oynarsan kampanya katil butonu tıklamayı unutma
Tamam sen bilirsin bolsanslarYoksa böyle oynuyorum
Oyna ya şansa böyle gelsin gelirseSonraya bıraktım şimdi para nesinede 3400 bütçe 2700 ü yükselticeksen eğer? Ekleyebilirsin
Kanka dmden attım kupon görseli oynadım kontrol edersin sende doğrumu son ayağa çekmedim tek zatenOyna ya şansa böyle gelsin gelirse
Tm gördüm bolsans yarışlara kadar kestirim biraz.)))Kanka dmden attım kupon görseli oynadım kontrol edersin sende doğrumu son ayağa çekmedim tek zaten
Favmıydı alışverişten anca geldim bakamadımÇilekeş Ömer
Sürpriz olaydıÇilekeş Ömer
Walla 4 bari gelseydiSürpriz olaydı
Varda 2.kosu 2 çıkmış yarıştan bende geç gördüm favori gelirse 2 misli oluoFavmıydı alışverişten anca geldim bakamadım
hayırlı olsunAt yarışı tahminlerim burada olacak![]()
Saol aqahayırlı olsun
Bakalım diğer altılıyada 2400 bütçe ayırdım bir kupon varda ona bağlıVarda 2.kosu 2 çıkmış yarıştan bende geç gördüm favori gelirse 2 misli oluo